Flera utställare klara för hem- och boendemässa

Anders Öfvergård. Foto: TV4.

Anders Öfvergård, känd från bland annat TV-programmet "Arga snickaren" kommer att föreläsa på hem- och boendemässan i Sölvesborg. Foto: TV4.

Lördagen den 28 mars klockan 10:00-18:00 anordnar Sölvesborgs kommun en hem- och boendemässa med utställare och inspirationsföreläsare i Slottslängorna. Bland de som anmält intresse för att ställa ut och fått sin plats bekräftad finns från det privata näringslivet bland annat husföretag som säljer både färdiga koncept och kundanpassade hus, byggföretag, banker och mäklare. 

Sölvesborgs kommun och de kommunala bolagen Sölvesborg energilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Sölvesborgshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kommer också att vara representerade på hem- och boendemässan för att svara på frågor om till exempel bygglov och planerade bostadsområden, fiber, fjärrvärme, vatten och avlopp och lediga lägenheter.

Som det ser ut nu är alla ordinarie platser för företag och föreningar att ställa ut bokade. Det finns fortfarande möjlighet skriva upp sig på en reservlista, fram till fredagen den 14 februari.

Alla välkomna att besöka mässan

För besökare är mässan kostnadsfri och utan föranmälan. Alla är välkomna, men vi tror att mässan kan passa särskilt bra för er som funderar på att flytta till Sölvesborg, eller som redan bor här men överväger att byta till en annan typ av boende inom kommunens gränser, som är intresserade av hem och inredning eller planerar en renovering.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: 23 januari 2020

Skriv ut