• Startsida
  • / Anmäl ditt intresse för en bussutflykt till våra lediga villatomter

Anmäl ditt intresse för en bussutflykt till våra lediga villatomter

Husdel som lyfts på plats. Foto: Scandinav bildbyrå.

Husdel som lyfts på plats. Foto: Scandinav bildbyrå.

Skulle du vara intresserad av att följa med på en visning, där vi åker runt till och du får information om de områden där kommunen har lediga villatomter i Sölvesborg? Vi tittar just nu på möjligheten att genomföra en sådan visning.

Visningen är tänkt för er som funderar på att köpa en villatomt i Sölvesborg för att bygga ett hus åt er själva att bo i – oavsett var och hur ni bor idag. Den är preliminärt planerad till en halvdag i augusti-september med buss.

Intresseanmälan visning lediga villatomter

Intresseanmälan är inte bindande. Om tillräckligt många anmäler sitt intresse kommer vi vid ett senare tillfälle att gå ut med information angående hur man bokar sig på visningen. Det går bra att anmäla sitt intresse fram till måndagen den 3 juni.

1. Jag är intresserad: * (obligatorisk)
1. Jag är intresserad:

2. Jag är: * (obligatorisk)
2. Jag är:

5. Jag är främst intresserad av de här områdena (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad): * (obligatorisk)
5. Jag är främst intresserad av de här områdena (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad):
6. Jag skulle vilja bygga hus inom: * (obligatorisk)
6. Jag skulle vilja bygga hus inom:7. Förutom de lediga villatomterna är jag intresserad av information om (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad): * (obligatorisk)
7. Förutom de lediga villatomterna är jag intresserad av information om (du kan välja flera alternativ på den här frågan. Om du väljer "annat", ange vad):8. Jag är även intresserad av framtida bostadsområden i Sölvesborg, även om där inte finns någon tidsplan än: * (obligatorisk)
8. Jag är även intresserad av framtida bostadsområden i Sölvesborg, även om där inte finns någon tidsplan än:


9. Den här veckodagen skulle passa mig bäst för visningen: * (obligatorisk)
9. Den här veckodagen skulle passa mig bäst för visningen:10. Den här tiden skulle passa mig bäst: * (obligatorisk)
10. Den här tiden skulle passa mig bäst:
Du behöver inte ange din e-postadress, men om du gör det kan vi höra av oss till dig med en inbjudan till visningen, om den blir av. Vi kommer eventuellt även längre fram att skicka ut ett nyhetsbrev till de som visat intresse för våra lediga villatomter. Du kan isåfall närsomhelst avregistera dig från nyhetsbrevet. Din e-postadress tillsammans med de andra uppgifterna du lämnat behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation). Du medger att information du lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Du har rätt att begära utdrag och rättelse.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 maj 2019
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg