• Startsida
  • / Grattis Sofia vinnare i vår tävlingen vi hade under Sweden Rock Festival 2018

Grattis Sofia vinnare i vår tävlingen vi hade under Sweden Rock Festival 2018

Sofia Leijon vinnare av entréband till Sweden Rock Festival 2019. foto: Privat

Sofia Leijon vinnare av entréband till Sweden Rock Festival 2019. foto: Privat

Sölvesborgs kommun har ambassadörer som arbetar med att marknadsföra kommunen under olika evenemang. En av de evenemang som de är på är Sweden Rock Festival. Under förra årets festival hade de en tävling där man fick svara på frågan vad vår stadsfestival heter (Killebom) samt vilka datum som det gick av stapeln 2018 (5-8/7).

Vinnaren är nu utsedd och vi säger stort grattis till vinsten, entrébiljett till årets festival till Sofia Leijon från Edenryd.
Tack så jättemycket!

Hur många gånger har du varit på SRF?
Första gången var 2013 och jag var då 11 år när jag åkte dit den 6e juni för att kolla på Kiss. Sen dess har jag varit där varje år så detta blir mitt 7e år på rocken.

Vilken är den bästa spelningen som du sett där och vilket band ser du mest framemot att få se i år?
Det är svårt att välja men i toppen är i allafall Sabaton, IRON MAIDEN, Queen + Adam Lambert och Aerosmith. De jag ser mest framemot i år är nog faktiskt Def Leppard och Saxon.

Vad är det bästa med SRF?
Det bästa är självklart den bra musiken. Men även gemenskapen bland alla olika personer som är där. Mitt bästa minne från Sweden rock är 2016 när jag äntligen fick träffa Sabaton och fick min flagga signerad, och när jag sen stod längst fram på deras spelning.

Vi önskar Sofia en riktigt härlig festival och önskar varmt välkommen att besöka vår eventvagn och våra ambassadörer som arbetar på festivalen även i år!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 mars 2019
Sidan publicerad av: Anna Lindh