• Startsida
  • / Vi vill höra din historia på bibblan!

Vi vill höra din historia på bibblan!

Mikrofon i svartvitt

Hör av dig till oss och få scenen för dig själv en stund.

Kom låt mig visa dig kör igång igen, vilket även innebär att vi söker nya själar som vill berätta sin historia, spela musik, eller visa någonting som du är intresserad av.

Konceptet kring Kom låt mig visa dig skapades av Johannes Holmquist.

Vi vill att du är med!

Hur ser den berättelse ut som är du? Såhär formulerar Johannes själv sin idé:

"Jag har byggt in ordet visa i titeln, eftersom jag värnar om visan som konstart! Men, samtidigt öppnar titeln in till andra kulturella branscher; det kan vara andra sorters berättelser och föredrag, kåserier kring ett föremål, det kan vara ett bildprogram om en resa... tja till och med en filmvisning om man så vill...

Uppmaningen att komma till detta riktar sig till gemene man... och inbjudan gäller också gemene man, att ta denna lilla informella scen i bibliotekets läsesal i besittning i 45 minuter.

Jag hävdar att alla mäniskor inte bara har en berättelse utan också är en berättelse!!

Det viktiga är att skapa en känsla av intimitet, att berättaren finns inom räckhåll så att naturliga kommentarer kan uppstå, i realtid!! Att skapa möjlighet för utbyte helt enkelt, mellan 'scen och salong'".

Hör av dig till oss på biblioteket ifall du är nyfiken på att veta mer eller vill vara med, på 0456-81 68 51 eller pernilla.weirum@solvesborg.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 januari 2019
Sidan publicerad av: Bibliotekets webbredaktör