Spirit - min själ, min känsla - en utställning av stolar i stadshuset och på biblioteket

Två stolar en som det står SKAM på och en som det är målade blommor på

Stolar som ställs ut i projektet "Skapa med"

Just nu pågår en utställning av stolar i stadshuset och på biblioteket. Stolarna är målade och dekorerade av personer som är med i projektet Skapa Med*.

I projektet arbetar man med att fördjupa sig i självkännedom och insikt om egna förmågor. Att hitta verktyg för en fungerande vardag. Att arbeta med frågor kring hälsa och vad som får oss att må bra. Att sätta upp mål och arbeta med strategier för att nå dem. Att hitta vägar till en fungerande och hållbar försörjning.

Utställning där du som betraktare ska kunna sätta dig på stolen och se om du medan du sitter där kan känna in känslan som konstnären vill förmedla. Vid varje stol finns en inramad text som berättar vilken känsla som konstnären vill uttrycka. Syftet med utställningen är att öka förståelsen och medkänslan för varandra.

Utställningen pågår under perioden 29/9– 4/11 – 2018 välkommen att besöka den i stadshuset och biblioteket.

*Skapa Med är ett Finsam-projekt. Finsam ett samarbetsprojekt mellan Sölvesborgs kommun, Landstinget Blekinge, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Vill du läsa mer om Finsam kan du göra det här »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: 24 oktober 2018

Skriv ut