• Startsida
  • / Trädgårdsfest blev lyckad inomhusfest

Trädgårdsfest blev lyckad inomhusfest

Många var på plats och njöt av underhållning och god laxmacka

I måndags 13/8 var det planerat att det skulle vara trädgårdsfest på Falkalyckan och Svalan där man skulle bjuda på grillat. Det visade sig dock att vädret hade andra planer än att bjuda på en härlig dag.

Regnet kom och det blev blåsigt så utomhusfesten fick hållas inomhus. Pga av grillförbud ändrades maten till att bli goda mackor och fika. Trots ändring av fesstligheterna så var det inga sura miner. Genom härligt engagemang lyckades personalen skapa trädgårdkänsla inomhus.

Bild

Glade Glenn bjuder på bekanta bitar

Medryckande underhållning

Det var den lokala demensföreningen som tog initiativet till festen och som även bekostade underhållningen som var mycket uppskattad. Glade Glenn spelande på välkända melodier som ”Tiotusen röda rosor” och ”Man ska leva” och publiken sjöng med och på Falkalyckan blev det även härlig spontandans.

Inbjudna till festen var boende och anhöriga till de som bor på Falkalyckan, Svalan, Ängsgården, Gerbogården och Tärnan.

Njuter av sällskapet och goda mackor

Spontandans

Tack till alla som engagerade sig i trädgårdsfesten och tack för ett trevligt samarbete med den lokala demensföreningen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 augusti 2018
Sidan publicerad av: Anna Lindh