• Startsida
  • / Alla hjärtans dag i Sölvesborg

Alla hjärtans dag i Sölvesborg

Bild

Sölvesborgsbron. Foto: Olof Thiel

Sölvesborgs kommun vill sprida glädje och kärleksbombar staden under alla hjärtans dag! Från Tingshuset ner mot stan, biblioteket och vidare till pussplatsen finner du kärlek på olika sätt! Det blir allt från bröllop till utsmyckning vid Sölvesborgs pussplats och yoga för hjärtat!

Pussplatsen

Promenera längs med brofästet och njut av ljusspelet i kärlekens färger från Sölvesborgsbron. Stanna till under kärleksbågen vid Sölvesborgs pussplats, där du som besökare uppmanas att stanna upp och ge en puss eller kram till någon du tycker om. Ta gärna en bild och dela på sociala medier. Pussplatsen har dagen till ära smyckats med kärleksbåge, samt dekorationer i form av hjärtan, skapade av barnen från avdelningen Grottan på Kanehall förskola!

Kärlek i staden och på biblioteket!

Bjud din vän på kaffe och fika! Köp en present eller blomma till någon du tycker om! Den 13 februari har medlemsbutikerna öppet till kl 20.00. Shoppingstråket i innerstan utsmyckas i kärlekstema och hjärtliga erbjudanden från medlemsbutikerna.

Biblioteket bjuder även in till en härlig eftermiddag tillsammans i kärlekens tecken. I mysig miljö erbjuds prova på yoga för hjärtat kl. 13.00 med Ingrid Stigsdotter. Kl. 14.00 blir det kärlekspoesi med Anke Fandrey, kärleksvisor med Johannes Holmqvist och författarbesök av romanförfattaren Gunnel Bergkvist samt information om hjärtstartare med Eivor Hermansson. Biblioteket bjuder på kaffe, kaka och geléhjärtan.

Vigslar på Tingshuset

Den 14 februari mellan klockan 15.00-17.00 erbjuder vi möjligheten till en borgerlig vigsel i en unik miljö, i Listers Härads Tingshus. Sölvesborgs kommun står för vigselförrättare, brudbukett och lokalen.

 

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 februari 2018
Sidan publicerad av: Charlotte Pettersson