Näringslivsdag

4 maj
Sölvesborg
nicolina.sallberg@solvesborg.se

Välkomna till en heldag fylld av nätverkande och inspiration fredagen den 4 maj klockan 11:00-17:00 i Slottslängorna i Sölvesborg!

Dagen är för er som är eller vill bli företagare i Sölvesborg eller närliggande områden, eller av någon annan anledning har intresse av lokala näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor, till exempel i rollen som förtroendevald eller anställd i offentlig sektor.

Efter klockan 17:00 fortsätter kvällen med after work för de som har möjlighet.

Programmet är inte klart än, utan uppdateras löpande under de kommande månaderna.

Föreläsare

Laila Bagge: en sann entreprenör

Laila Bagge är känd bland annat för sin medverkan i Idol-juryn, Let's Dance och Rix MorronZoo.

Laila är låtskrivare, sångerska, manager och entreprenör. Huvudbudskapet med hennes föreläsning är att man måste våga tänka utanför ramarna för att komma vidare, och att man måste våga misslyckas för att vinna.

Laila Bagge, porträttbild.

 

Milad Mohammedi: mångfald och inspiration

Milad Mohammadi är en flitigt anlitad talare och vinnare av en rad utmärkelser, bland annat "Stora talarpriset" 2017.

Han är jurist, statsvetare och föreläsare. Med sin egen historia i centrum levererar Milad med sin föreläsning både inspiration och kunskap. Han trollbinder sina åhörare genom att tala om hur vi tillsammans kan skapa ett hållbart samhälle – och hur vi kan lära oss att se möjligheter i våra olikheter.

Milad Mohammadi, porträttbild.

 

Kjell Dahlin: popretorik och strategisk kommunikation

Vi har lyckats boka en av Sveriges mest inspirerande talare inom området retorik och strategisk kommunikation: Kjell Dahlin!

Kjell är retorikexpert, författare, utbildare och föreläsare. I sin föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent och humoristiskt sätt berättar han hur du lyckas med din kommunikation.

Kjell Dahlin, porträttbild.

Moderator

Moderator för dagen är Patrik Lundberg: författare, journalist och egenföretagare.

Patrik Lundberg skriver kolumner i Aftonbladet och är författare till tre böcker. Han är även styrelseledamot i Sveriges Författarförbund och egenföretagare.

Patrik Lundberg är på ständig Sverigeturné, men hans själ och hjärta finns i hemstaden Sölvesborg. På näringslivsdagen kommer han att presentera inspirationstalarna samt intervjua lokala näringslivsprofiler.

 

Anmälan

Vi har begränsat antal platser så anmälan krävs, senast fredagen den 27 april. Priset är 300 kronor per person och i det ingår tre föreläsningar, lunch och fika. Ni faktureras i efterhand. Sista dagen att avboka om ni anmält er men fått förhinder för att slippa faktureras är fredagen den 27 april.

Anmäl er härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkomna!

Mer information
Datum: 4 maj 2018
Tid: 11:00 - 17:00
Ort: Sölvesborg
Plats: Slottslängorna, Slottsallén, 294 31 Sölvesborg
Pris: 300 kronor per person
Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 april 2018
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg

Välkommen till Sölvesborgs kommuns nya hemsida! Sidan är fortfarande under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du fortfarande besöka vår gamla hemsida här.