Sölvesborgs näringslivsdag ställs in

Bild

Föreläsarna Olof Röhlander, Magdalena Forsberg och Christina Stielli tillsammans med moderatorerna Niclas Norlindh och Jonathan Jonasson från Den som skrattar förlorar var bokade till årets näringslivsdag som nu ställs in.

Sölvesborgs näringslivsdag som var planerad till den 11 september ställs in på grund av den rådande Corona-pandemin. Näringslivsdagen var från början planerad till 8 maj men bokades om till den 11 september då förhoppningen var ett annat läge.

Sölvesborgs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har gjort bedömningen att det inte går att genomföra näringslivsdagen i höst med tanke på risken för smittspridning.

De som har anmält sig och betalat in anmälningsavgiften kommer få information om återbetalning via e-post. Sölvesborgs kommun hänvisar övriga frågor till Näringslivskontoret på naringslivskontoret@solvesborg.se.

Föreläsarna Olof Röhlander, Magdalena Forsberg och Christina Stielli tillsammans med moderatorerna Niclas Norlindh och Jonathan Jonasson från "Den som skrattar förlorar" som var bokade till årets näringslivsdag har blivit kontaktade. Även årets utställare har fått beskedet.

Förhoppningen är nu att näringslivsdagen ska kunna genomföras under våren 2021.

Senast uppdaterad:

Skriv ut