Lediga jobb

Medarbetare på parkavdelningen.

Medarbetare på parkavdelningen. Foto: Serny

Sölvesborg är en attraktiv boendekommun med närhet och bra kommunikationer mot såväl resten av Blekinge som mot Skåne och Öresundsregionen. Du tar dig enkelt hit med snabba kommunikationer från omkringliggande städer. Boende med livskvalitet och möjligheter till ett gott liv gör att både invånare och företag trivs. Hos oss arbetar över 1 300 personer.

Vi söker kontinuerligt personer för yrken så som socionomer, lärare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och olika tekniska yrken. Närhet, värme och engagemang är våra värdeord och dessa ska genomsyras i det dagliga arbetet och påverka hur medarbetare ger service, bemöter varandra och kommuninvånarna. Titta gärna in regelbundet för att se vad vi söker just nu:

 

 

 

 

Timvikarie till Bemanningsenheten

Tycker du om att arbeta med människor och vill arbeta inom äldre- och funktionshinderomsorg? Vi söker kontinuerligt timvikarier till vår bemanningsenhet.
Kontakta oss på telefon 0456-81 69 00 eller 0456-81 69 31.

Energi- och klimatrådgivare

Energi- och klimatrådgivaren kommer att arbeta med att ge medborgare, företag och organisationer kostnadsfria och opartiska råd om energieffektivisering, energianvändning och klimatpåverkan. Placering i Karlskrona, Olofström och Sölvesborg. Sista ansökningsdag: 2018-08-19.

Annonsen för den lediga tjänsten som Energi- och klimatrådgivare hittar du på Karlskrona kommuns hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juli 2018
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg
Näringsliv och arbete