Jobba hos oss

Nattpatrullen dansar runt midsommarstången.

Nattpatrullen dansar runt midsommarstången. Foto: Josefin Pilthammar

Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm – och det lilla extra.

Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här samsas jazz och hårdrock, böckling och bruschetta. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sandstränderna. Här finns plats for alla och en särskild sorts värme som inte har med de sydliga breddgraderna att göra. Den är nyfiken och hjälpsam och kommer från människorna som bor här.

Som anställd på Sölvesborgs kommun möts du av denna kreativa miljö varje dag och du är en av dem som strävar efter god service till invånare, företag och besökare.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där goda idéer lönar sig och där god stämning och trivsel har stor prioritet.

Jobb som gör skillnad

Närmare en halv miljon människor behöver rekryteras till välfärden de närmaste tio åren. Genom satsningen "Sveriges Viktigaste Jobb" ska de viktiga och intressanta jobben lyftas fram och bli mer synliga för dig som söker arbete. Det handlar om att personal inom offentlig sektor, kommuner och landsting är otroligt viktiga för vårt samhälle. Det är jobb som gör skillnad. Här finns en film som handlar om just det.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 augusti 2018
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg
Näringsliv och arbete