Ställa frågor

Vi på Sölvesborgs kommun är intresserade av dina tankar och tar gärna emot dina frågor. Vi arbetar för att ge dig information, råd och besvara dina frågor så gott vi kan. Du kan alltid vänta dig ett respektfullt och engagerat bemötande.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss på Sölvesborgs kommun. Vi svarar på brev och e-post inom tre arbetsdagar. Om vi behöver längre tid meddelar vi dig om vem som handlägger ditt ärende och när du kan vänta dig ett svar. Du ska bara behöva ringa ett samtal till kommunen för att komma i kontakt med den person som du söker. Finns vi inte på plats så kontaktar vi dig.

Vi försöker lägga besök på tider och platser som passar dig! Vi ska uttrycka oss klart och tydligt i tal och skrift. Vår information till dig ska vara öppen och tillgänglig. Vi utgår från ditt önskemål, din situation och det behov av information, hjälp eller stöd som du har.

Medborgarkontoret

Medborgarkontoret besvarar dina funderingar, eller hänvisar dig till rätt avdelning för att du ska få svar på dina frågor.

Relaterade kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 november 2017
Sidan publicerad av: Kansliets webbredaktör
Kommun och politik

Detta är en beta-version av Sölvesborgs kommuns nya hemsida. Det betyder att den fortfarande är under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du besöka vår gamla hemsida här.