Äta och dricka

Bild

Nattklubbs- och VM-tältet

Parkeringen bakom Flora Persson (S:t Andreasgatan)
J&I Event Group välkomnar alla till årets stora festivalnyhet! Här maxas dansgolvet sena kvällar och gästerna bjuds på festernas fest. Med stor bar och grymma DJ:s är detta den självklara platsen för alla partysugna. Det är också här samtliga kvartsfinaler i fotbolls-VM visas på storbild med bästa bild- och ljudkvalitet under fredagen och lördagen. Så till alla fotbollsfantaster - det är här vi möts! Festivaltältet erbjuder grillspett och burgare under alla dagar. För att garantera bord under matcherna, ring 076-88 66 140.

Partyfabrikens showtält

Innerhamnen
Partyfabriken är en av Sveriges mest bokade showgrupper med ca 150 spelningar/år. Under Killebom bjuder de på en musikalisk resa och blandar vilt bland olika musikstilar. Mycket glädje, stolliga upptåg, goa ballader, härlig schlager och rock n`roll utlovas. Fri entré alla dagar och prisvärda menypaket! Se mer av utbudet och förboka era platser på Partyfabrikens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Shady Burgers

Stortorget
Stans succé förgyller Killebom även i år! Shady Burgers serverar som vanligt sin ordinarie meny inne i restaurangen med högklassiga hamburgare av de bästa råvarorna. Under festivalen erbjuds dessutom en särskild Killebom-meny på torget. Kvällstid utökar Shady Burgers sin serveringsyta då restaurangen övertar Ritz intilliggande uteplats. Från Shady Burgers uteservering njuter du av all underhållning som årets stora festivalscen har att erbjuda. Kan det blir bättre? Läs mer om restaurangen på deras hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Torgtältet

Stortorget
På bästa torgläge erbjuder Kajutan i Hörvik tillsammans med Sölvesborgs Golfkrog en härlig meny med grill, fisksoppa och wokade musslor. Vill du höja lyxen ytterligare så hittar du champagnebaren med ostron just här! Champagnebaren är öppen eftermiddagar 14-17. Från Torgtältets servering njuter du av all underhållning som årets stora festivalscen har att bjuda på. Kan det bli bättre? Vill du veta mer om Kajutan, klicka dig vidare till deras hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 maj 2018
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg

Kontakt

Om Killebom