Artister

Yankho och Daniel LIVE – show för alla!

Torsdag 4 juli, kl. 14, Stortorget

Yankho Kamwendo och Daniel Karlsson är två av Sveriges mest igenkända barnprogramledare, kända från Barnkanalen. Yankho är en av programledarna i Bolibompa och Daniel är trollkarl som bland annat varit med i Barnkanalens "Den itusågade kaningen".

Rebecka Karlsson

Torsdag 4 juli kl. 16, Stortorget

Rebecka Karlsson tävlade i Melodifestivalen 2019 med låten "Who I Am". Fast att Rebecka debuterar i Melodifestivalen är hon ingen nykomling. 2016 medverkade Rebecka i TV4:s talangprogram Idol.

Björn Ranelid

Torsdag 4 juli kl. 16, Kulturkvarteret

Björn Ranelid är författaren och estradören som skrivit fler än trettio böcker, och som utnämnts till den levande författare som, i ett litterärt perspektiv, förnyat det svenska språket mest. Han har tilldelats utmärkelser som Augustpriset, Aftonbladets kulturpris och Hasse och Tage-museets stora pris.

Lotta Engberg. Fotograf: Peter Knutson

Allsång med hjärtat i bygden
– Lotta Engberg, Robin Bengtsson & Peje Johansson

Torsdag 4 juli kl. 18, Stortorget

Sölvesborg Mjällby Sparbank firar 180 år i år - och vill fira detta med er i en hjärtlig allsång på Stortorget! Allsångskvällen leds av Peje Johansson, radioprogramledare, och han får dela scen med de stora svenska artisterna Lotta Engberg och Robin Bengtsson och den lokala artisten Hampus Nennesson.

TV-laget vs team Sölvesborg

Torsdag 4 juli kl. 18, Svarta Led Sölvesborg

Sölvesborgs näringsliv spetsade med lokala kändisar bildar ett lag där alla får vara med. Det blir en hård kamp mot TV-laget under ledning av Patrick Ekwall. Evenemanget är öppet för allmänheten och biljetter till matchen säljs på medborgarkontoret i Sölvesborg.

Gul Front

Torsdag 4 juli kl. 22.30-01

Coverbandet Gul Front kommer äntligen tillbaka till Sölvesborg. Gul Front är det självklara valet på flera av Europas största afterski & afterbeachscener. Bandets gyllene regel är: INGA bestämda låtlistor eller backtracks. Allt som händer (och låter) på scenen under spelningarna är Live!

Ayla Kabaca 

Fredag 5 juli kl. 14, Stortorget

Kom och sjung lyxiga låtar med Ayla Kabaca och musikern Klas Backman. Under showen blir det full fart, mycket interaktivitet och en riktigt härlig stund för hela familjen!

 

Liamoo

Fredag 5 juli kl. 18, Stortorget

2016 vann Liamoo svenska folkets hjärtan när han medverkade i svenska Idol och vann hela tävlingen. 2019 deltog Liamoo ihop med Hanna Ferm i Melodifestivalen med låten "Hold you" som spelas flitigt på radiokanalerna. Ny musik väntas under 2019, och Liamoo gjorde ett singelsläpp i maj med efterföljande EP-släpp.

Black Jack

Fredag 5 juli kl. 20, Stortorget

Vi hälsar alla dansbandsälskare välkomna till Killebom, när ett av landets mest populära dansband Black Jack spelar på Killebom. Bandet har spelar tillsammans i snart 30 år och har hits som "Inget stoppar oss nu" och "Corrine Corrina".

 

Nassim Al Fakir

Lördag 6 juli, kl. 14, Stortorget

Nassim Al Fakir – sångaren och artisten som bjuder på en massa skratt och energi! Nassim har musik, komik och rytm så att det räcker och blir över, hans energi smittar av sig och du kommer behöva kämpa för att sitta still.

 

Den som skrattar förlorar

Lördag 6 juli, kl. 18, Stortorget

Humorprofilerna Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson har funnit ett vinnande koncept där de sitter mitt emot varandra och drar ordvitsar – och den som skrattar ger ifrån sig en poäng. Resultatet? En tittarsuccé utöver det vanliga – med ett snitt på 1 miljon videovisningar per avsnitt.

Smith & Thell

Lördag 6 juli, kl. 21, Stortorget

Smith & Thell har trollbundit den stora massan både i Sverige och utomlands med sitt country-influerade popsound. Den populära duon, fick ett stort genombrott med hiten ”Forgive me friend”, som streamats cirka 30 miljoner gånger på Spotify och nu spelas flitigt på Sveriges alla radiokanaler. Duon som består av Maria Jane Smith och Victor Thell.

Sveriges näst snyggaste band - SNSB

Sveriges näst snyggaste band - SNSB

SNSB - Sveriges näst snyggaste band

Torsdag 4 juli, 22.00 – 01.00
Lördag 6 juli, cirkatid kl. 22.30

SNSB är ett av Sveriges vassaste och mest anlitade cover- och showband - allt du hör spelas live. Med en knivskarp finess och en ständigt uppdaterad playlist uppträder bandet på nattklubbar, afterski, festivaler och företagsevent på heltid, året runt! SNSB ger två spelningar på Killebom. Vill du dansa och wraaaka loss, är det här du ska vara!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 juni 2019
Sidan publicerad av: Madeleine Jenderman

Kontakt

Om Killebom