Partypolarna

Bild

Partypolarna

Vart tog de vägen? På 90-talet välte de festivaltälten i Blekinge kväll efter kväll, sommar efter sommar. Sen försvann bandet. Eller? Nej då, Partypolarna har fortsatt turnera med sin oslagbara scennärvaro runtom i landet. Det är bara Blekinges festivaler som de senaste åren saknat Johan, ”Boppen” och ”Kenta” som fortfarande frontar scenen. Äntligen är det dags att bjuda hit ett av Sveriges mest medryckande partyband igen. Denna gången gör vi det storslaget och ger Killebompubliken två spelningar med det populära bandet i en hyllningskonsert och en allsång på Stortorget med just Partypolarna.

Partypolarna hyllar Lill Babs, Avicii, Jerry Williams m.fl.

Torsdag 5 juli kl. 18:00, Stortorget

Många storheter har gått bort den senaste tiden men lämnat fantastiska minnen och låtskatter kvar. Våren 2017 avled Sven-Erik Magnusson som sedan hyllades under hösten i TV-programmet ”Så mycket bättre”. Under våren har låtskrivaren Kenneth Gärdestad och artisterna Jerry Williams, Lill-Babs och Avicii också lämnat oss. Partypolarna inleder vår första festivalkväll med att hylla alla dessa ikoner. Missa inte en härligt varm stund med oändliga låtklassiker!

Allsång med Partypolarna

Torsdag 5 juli kl. 20:00, Stortorget

Partypolarna ger Killebompubliken en allsång på Stortorget. Bandet gästas också av hitmakaren Anderz Wrethov, låtskrivaren som skrivit låtar till Samir & Viktor, Hasse Andersson, Marcus & Martinus, Markoolio, David Lindgren och många fler. Välkomna till en allsångstimme i högt tempo fylld med musikalitet och en smula nostalgi!

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 maj 2018
Sidan publicerad av: Charlotte Pettersson

Kontakt

Om Killebom