Feriearbete sommaren 2017

Alla som är födda 1999 eller 2000 och folkbokförda i Sölvesborgs kommun är välkomna att söka, alla sökande som uppfyller dessa krav kommer att erbjudas en ferieplats. 

Som feriearbetare får du möjlighet att prova på ett yrke under tre sommarveckor. Det är ett sätt att få en inblick i hur det är att arbeta inom kommunens olika verksamhetsområden. Du ersätter ingen annan personal och du får handledning i de uppgifter du ska utföra.

 
Vi har platser inom bl.a. äldreomsorg, förskola, fritids, vaktmästeri, park/trädgårdsarbete, naturvård, fastighetsskötsel, städ m.m. Vill du t.ex. arbeta som turistvärd eller vara ett stöd i barnverksamheten på kulturlägret, så erbjuder museet/konsthallen/tingshuset detta.
 
Kommunen erbjuder även möjligheten att feriearbeta i en förening inom t.ex. grönyteskötsel eller vaktmästeri m.m. Du har även möjlighet att arbeta som ungdomsledare, t.ex. så kommer SGIF att anordna en fotbollsskola även denna sommar. Om du är intresserad så kan du höra med din förening om de har skrivit avtal med kommunen, skriv i så fall vilken förening det gäller i din ansökan under ”Egna upplysningar och eventuella önskemål/intresse”.
 
Du har även möjlighet att arbeta som dansare i projektet Sommardans i Blekinge. Mer information om detta hittar du här. »

Nytt för i år är att vi kan erbjuda platser inom handel och service, det gäller butiker/företag som är anslutna till Handelsföreningen i Sölvesborg, och eventuellt andra serviceverksamheter. Mer information om detta hittar du här »
 

Kvalifikationskrav: Du ska vara född 1999 eller 2000 och vara folkbokförd i Sölvesborgs kommun.

Tillträde: Du kommer att få arbeta antingen i period 1 (12 - 30 juni), period 2 (3 - 21 juli) eller period 3 (24 juli – 11 augusti). För Sommardansen är perioden vecka 25 – 27. Du måste kunna arbeta hela perioden.

 
Arbetstid: 8 tim/dag (40 tim/vecka). När du börjar, slutar och har lunch beror på var du blir placerad. 
 
Lön: 64:-/tim inklusive semesterersättning.
 
Övrigt: I vecka 13 (27 – 31 mars) får du besked om var någonstans och under vilken period du har fått plats. Därefter ska du senast den 13 april svara om du tackar ja eller nej till den erbjudna platsen.
 
I ansökan under ”Egna upplysningar och eventuella önskemål/intresse” kan du skriva vad du önskar att arbeta med, önskemål om en specifik arbetsplats eller önskemål om period.
 
Frågor: Catharina Alexis, tel: 0456-81 61 68, e-post: catharina.alexis@solvesborg.se
 
Sista dag för ansökan är den 5 mars 2017.
 

För att din ansökan ska bli giltig måste du göra den här »

Gå direkt till:

Kontaktinfo

Catharina Alexis
Tel: 0456-81 61 68 

E-post:
catharina.alexis@solvesborg.se

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2017-02-15 Ansvarig: Webmaster
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »