Anmäl dig till tomtkö

Här kan du ställa dig i tomtkö.

Det kostar 1000 kronor att ställa sig i tomtkön. Ange fastighetsbeteckning på den tomt du önskar köpa om du ställer dig i kö för ett område där tomterna är klara för försäljning.

Innan du ställer dig i tomtkön, läs gärna igenom vanliga frågor och svar om våra tomter.

11
Välj område * (obligatorisk)
Välj områdeVar fick du först informationen att det finns lediga tomter i Sölvesborg? Du kan välja flera alternativ. * (obligatorisk)
Var fick du först informationen att det finns lediga tomter i Sölvesborg? Du kan välja flera alternativ.Jag/vi har läst igenom reglerna för reservation och köp av kommunal villatomt i Sölvesborgs kommun, som finns länkade längre ner på sidan, och accepterar villkoren för dessa. * (obligatorisk)
Jag/vi har läst igenom reglerna för reservation och köp av kommunal villatomt i Sölvesborgs kommun, som finns länkade längre ner på sidan, och accepterar villkoren för dessa.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen (The General Data Protection Regulation). Du medger att information du lämnat får lagras och bearbetas i register av kommunstyrelsen. Du har rätt att begära utdrag och rättelse.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: 23 januari 2020

Skriv ut