Informationsträff: Vad händer om det sker en kris

22 nov
Sölvesborg
0456-81 61 18
per.drysen@solvesborg.se

Den 22 november håller kommunens krissamordnare Per Drysén en informationsträff på biblioteket mellan klockan 18.30 och cirka 21.00. Under kvällen kommer Per att berätta mer om kommunens krisarbete och vad du som privatperson själv bör tänka på och förbereda ifall det skulle uppstå en kris.

Initiativet till träffen kommer från att Per blev kontaktad av Nya Tivoli Villaägarförening som ville ha mer information till sina medlemmar om krisarbetet så som placering av skyddsrum, energiförsörjning, information och övningar.

– Jag tycker det är viktigt att vi lyssnar på människorna som bor här och deras frågor och oro. Därför bestämde vi i samråd med Nya Tivolis Villaägarförening att vi skulle hålla en informationsträff som är öppen för alla sölvesborgare, säger Per Drysén krissamordnare Sölvesborgs kommun. Per hoppas att man passar på att komma till träffen för att få information och kunna ställa frågor.

Frivilliga Resurs Gruppen, FRG, kommer också att vara på plats och berätta om deras arbete.
Under kvällen bjuds det på kaffe och smörgås.

Mer information
Datum: 22 november 2017
Tid: 18:30 - 21:00
Ort: Sölvesborg
Plats: Biblioteket
Kontakt: 0456-81 61 18 per.drysen@solvesborg.se
Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 november 2017
Sidan publicerad av: Therese Håkansson
Detta är en beta-version av Sölvesborgs kommuns nya hemsida. Det betyder att den fortfarande är under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du besöka vår gamla hemsida här. OK